CREA SUSHI WORKSHOPS
 

Recepten- & Weetjes Blog

Welkom op onze Recepten- & Weetjes Blog! Op deze pagina vindt u onze eigen recepten en ook interessante weetjes & tips. Keer daarom regelmatig terug naar deze pagina! 

16.09.2017

Bewaaradvies sushi

IMG_6234.jpgSushi-makers vragen zich regelmatig af hoe lang de eigen bereide sushi bewaard kan worden. Kun je bijvoorbeeld ook alvast sushi klaarmaken voor een feestje voor de volgende dag. [Meer weten…]

CreaSushi - 11:34:56 @ ALLE RECEPTEN/TIPS, TIPS EN WEETJES | Een opmerking toevoegen

25.07.2017

Wat is wasabi?

Collage wasabi-2.jpgWat is wasabi? Wasabi is een scherpe specerij uit de Japanse keuken. 

Onze deelnemers vragen vaak waar wasabipasta van wordt gemaakt.Wasabi pasta wordt gemaakt van de gedroogde wortel van de Wasabia japonica plant (een groene mierikswortel). 
De wortel is niet lang houdbaar, daarom wordt hij gedroogd en vermalen tot poeder. Doe je wat water door de poeder, dan krijg je een pasta en wel wasabipasta. 

In de winkel (Toko) verkoopt men zowel de pasta als de poeder. 
De poeder is meestal duurder en iets minder scherp dan de pasta in de tube. [Meer weten…]

CreaSushi - 10:28:32 @ ALLE RECEPTEN/TIPS, TIPS EN WEETJES | Een opmerking toevoegen

02.07.2017

Gevulde kip met Italiaanse kruiden

Collage Italiaanse kip-recept.jpgOpzoek naar een recept voor de feestdagen (ook ter vervanging van kalkoen)? Probeer ons recept ‘kip met Italiaanse kruiden’ en dien de kip feestelijk op in een schaal op tafel. [Meer weten…]

CreaSushi - 17:15:21 @ ALLE RECEPTEN/TIPS, MET KIP | 2 opmerkingen