CREA SUSHI WORKSHOPS
 

Recepten- & Weetjes Blog

Welkom op onze Recepten- & Weetjes Blog! Op deze pagina vindt u onze eigen recepten en ook interessante weetjes & tips. Keer daarom regelmatig terug naar deze pagina! 

02.07.2017

Beef Tagliatelle op een bedje van jonge spinazie

Beef Tagliatelle.jpgBenodigdheden / Ingrediënten voor 2 personen (30-40 min):

- Een braadpan, een pan met gekookt water
- Een bakspaan, vleesmes, bakvork en een scheplepel
- Een klein kommetje voor de aioili
- Een schaal om de gebakken biefstuk in te laten rusten
- 50 gr roomboter (ongezouten), 1 el olijfolie
- zout en gemalen zwarte peper, eetbare viooltjes
- 200 gr kogelbiefstuk, 200 gr tagliatelle
- 8 blaadjes verse basilicum, 1 pak gewassen jonge spinazie
- 1 middelgrote ui ⇒ in dunne reepjes gesneden
- 1 teen knoflook ⇒ fijn geperst, 3 el (eetlepels) mayonaise 
- 1 mespunt chilipoeder, 1 tl citroensap (vers)
- Parmezaanse kaas of geraspte oude kaas

Bereiding:
De aioli: 
- Meng in een kommetje de geperste knoflook en chilipoeder samen met de mayonaise en voeg naar smaak een paar druppels citroen toe.
- Plaats het kommetje afgedekt in de koelkast. [Meer weten…]

Admin - 16:52:32 @ ALLE RECEPTEN, MET BEEF | Een opmerking toevoegen